Вступне слово - ЧМИР , Олена (Університетські наукові записки, 2022)
Цей випуск журналу тематичний. Він, за гарною традицією, що склалась упродовж багатьох років, присвячений дню народження доктора економічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, відомого українського економіста, засновника наукової школи регіоналістики і розміщення продуктивних сил Пили Василя Івановича, якому 13 січня 2022 року виповнилося 90 років.